Tourn statistik

onsdag 31 augusti 2011

Anything goes

This week Simon says has a fabulous bloghop with the challenge. This weeks challenge is anything goes.

The same theme on I <3 promarkers.

Made this birthday card for the challenge.

Added some perfect pearls to the flowers to get some sparkling that matches the lines on the paper.

The magnolia stamp is colored with promarkers, which are my favorite pen. The only disadvantage was that it was sometimes hard to color very fine details. Thus I was thrilled to hear about the new fine nibs. Just love them and so easy to use.

fredag 26 augusti 2011

Födelsedagsswapp

Är med i en födelsedagsswapp. Titta vilka fina presenter jag har fått och fler blir det nog med dagens post :-)

Det som är minst lika roligt är alla fina kort man får. Det är så inspirerande att se vad andra gör för fint.

fredag 19 augusti 2011

Pysselmyrans utmaning v33

Pysselmyrans veckoutmaning den här veckan ut på att kombinera med moln och fjäril. Det tyckte jag lät kul, men var osäker på om jag skulle hinna. Det blev ett kort i alla fall.

Fjärilarna som rymde från kanten har fått flyga fritt i mittentavlan. Den är gjord av en kartongbit som blev till när jag lekte med distresser en dag och ville testa hur det blev på tjockare kartong som inte sög åt sig vatten så mycket. Gillade resultatet så jag har haft den legande ett tag utan att veta vad jag skulle göra med den. Nu fick det bli en liten sommartavla mitt i kortet

onsdag 17 augusti 2011

Julkortsutmaning nr 8

 Nästa julkortsutmaning från Scrapbutiken ska man utgå från den här skissen.


Tycker det är kul med dessa utmaningar och det inspirerar även till fler julkort, så om det ska fortsätta så här så behöver jag inte göra några julkort i december. Har redan fått upp ett bra lager.

Här blev mitt resultat. Har använt lite papper från Panduro och lite spillbitar jag hittade. Hittade till och med en färdig färglagd bild som jag hade liggande så det var bara att sätta ihop.
Ljuset är en QK die som är en av mina favoriter. Det var det enda som tog lite tid att få till.
Fick anledning att testa en teknik som jag var nyfiken på. Har embossat hela ljusfatet med svart embossingpulver för att få en blank yta. Även ljuslågan och skenet är embossade. Blev riktig bra tycker jag. Det gäller att vara försiktig med fingrarna för det blir varmt, men jag lyckades undvika att bränna mig allt för mycket.

tisdag 2 augusti 2011

Julkortsutmaning nr 7

Den här gången är det ett kort inspirerat av en jullåt och med flower soft på.


Gjorde ett enkelt kort med mina favoritpepparkaksgubbar. För sångens skull fick de en liten hatt på sig som kommer från QK snögubbe.